Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΟΕΔΗΝ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

ΑΘΗΝΑ 15/7/2014
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3336
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών επιβεβαιώνει την μορφή ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ του Δημοσίου στο σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων, από το καθήκον της Αξιολόγησης.

Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ θα εξαντλήσουν κάθε μορφή δράσης (ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ) ανεξάρτητα από κάθε δικαστική έκβαση. Καταγγέλλουμε τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που μέσω της δικαστικής οδού επιχειρεί να ποινικοποιήσει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ακύρωση της Αξιολόγησης.
Συνεχίζουμε Δυναμικά – Μαζικά – Καθολικά τις δράσεις μας για ακύρωση της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Εμποδίζουμε τις Διοικήσεις με κάθε μέσο να προωθήσουν την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Η καθολική μας ενυπόγραφη άρνηση έχει αποτελέσματα.
Παρήλθαν οι καταληκτικές ημερομηνίες επιμερισμού των ποσοστών από τους Διοικητές, της παραλαβής των Φύλλων Αξιολόγησης και της Αυτοαξιολόγησης, χωρίς να συμμετάσχει ούτε ένας εργαζόμενος στη διαδικασία της Αξιολόγησης.
Η ενυπόγραφη άρνηση είναι καθολική (πάνω από 40.000 υπογραφές).
Σε πολλά Νοσοκομεία δεν επιτρέψαμε στους Διοικητές να επιμερίσουν ποσοστά και στα 40 Νοσοκομεία που παρελήφθησαν τα Φύλλα Αξιολόγησης παραδόθηκαν στα Σωματεία ως ΑΣΥΜΠΛΗΡΩΤΑ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ με καθολική συμμετοχή.
Δεν μας φοβίζουν τα οποιαδήποτε κατασταλτικά μέτρα που θα εφαρμόσουν Κυβέρνηση και Διοικούντες των Νοσοκομείων.

Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΕΝΩΤΙΚΑ.
 Συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ , την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής στο Εφετείο κατά της Απόφασης του Πρωτοδικείου να κηρύξει παράνομη την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από το καθήκον της Αξιολόγησης για διαδικαστικούς λόγους.
 48ΩΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΡΙΤΗ 22 & ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014.
 Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν περιοδείες, Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας στα Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Προνοιακές Μονάδες και ΕΚΑΒ ενάντια της κατάπτυστης Αξιολόγησης.
 Την Τετάρτη προκηρύσσουμε 5ωρη Παναττική Στάση Εργασίας 10πμ – 3μμ και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 11πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας. Στην Συγκέντρωση θα συμμετάσχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των Προνοιακών Μονάδων και του ΕΚΑΒ όλης της Χώρας.

Κατά τη Συγκέντρωση τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων θα επιστρέψουν στον Υπουργό Υγείας ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΗΣ ή τις υπογραφές των υπαλλήλων όπου αυτά δεν μοιράστηκαν.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ την συμμετοχή μας στην Αξιολόγηση προκηρύσσοντας το σύνολο των μορφών δράσης.
ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση των Δημόσιων Κοινωνικών Αγαθών και δημιουργεί νέα θύματα για τις «ορέξεις» της ΤΡΟΙΚΑΣ (νέες απώλειες μισθών, διαρκή κινητικότητα, νέες διαθεσιμότητες - απολύσεις).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                               ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου