Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Έγινε σήμερα η μετακίνηση της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στο νέο της χώρο στη νέα πτέρυγα του ΓΝΑΝ


Μετά τη μετακίνηση της ΜΕΘ την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε τελικά σήμερα και η μετακίνηση  της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στο νέο της χώρο στη νέα πτέρυγα του ΓΝΑΝ, ενώ απομένει πλέον η μετακίνηση και των χειρουργείων για να ολοκληρωθεί ο αρχικός σχεδιασμός για τη λειτουργία της νέας πτέρυγας, 14 χρόνια μετά!. 

Ο νέος χώρος της Μ/Γ κλινικής διαθέτει 7 δίκλινα, ένα τετράκλινο και ένα μονόκλινο δωμάτιο, όπως επίσης και μία νέα αίθουσα τοκετών και μία αίθουσα χειρουργείου. Οι χώροι είναι ολοκαίνουριοι, λειτουργικοί και άνετοι, κάτι που αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο που στεγαζόταν μέχρι σήμερα η Μ/Γ κλινική στο παλαιό κτήριο.

Η σημερινή μετακίνηση έγινε με μεγάλη προσπάθεια όλου του προσωπικού της κλινικής που μετέφερε το σύνολο του εξοπλισμού, ενώ μετακινήθηκαν και 8 νοσηλευόμενες από τον παλαιό χώρο στο νέο.

Βέβαια για να λειτουργήσει ομαλά η κλινική στο νέο χώρο χρειάζεται ενίσχυση σε νοσηλευτικό προσωπικό, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός οφειλόμενων ημερών  ρεπό και κανονικών αδειών για τις εργαζόμενες - ους στο συγκεκριμένο τμήμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου