Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

100% η συμμετοχή των εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στους Αγ. Αναργύρους στην Απεργία Αποχή από την αξιολόγηση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Σπύρου Θεολόγου 1 - ΙΛΙΟΝ
Τηλ. 2132015350 - 6974505972
syllogoseka@gmail.com


Προς: ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ
16/7/14

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την  Τρίτη 15/7/14 που γίνονταν η διανομή των φύλλων αξιολόγησης από το γραφείο προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης προχωρούσε παράλληλα και η συλλογή τους από το Σύλλογο Εργαζομένων, σε εφαρμογή της απόφασης τόσο της γενικής συνέλευσης του συλλόγου αλλά και της σχετικής απόφασης της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.

  Σε σύνολο 146 εργαζομένων, 135 εργαζομένων παρέλαβαν τα φύλλα αξιολόγησης (11 βρίσκονται σε άδεια), οι 130 ήδη τα παρέδωσαν στο Σύλλογο Υπαλλήλων του ΕΚΑ, αρνούμενοι στην πράξη να συμμετάσχουν στην απαράδεκτη και άδικη  διαδικασία αξιολόγησης. Επισημαίνουμε ταυτόχρονα ότι  μέχρι τις 15 Ιουλίου που ήταν η καταληκτική ημερομηνία της δήθεν αυτοαξιολόγησης κανένας εργαζόμενος δεν υπέβαλε στο Γραφείο Προσωπικού του Κέντρου φύλλο αξιολόγησης.
Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή των εργαζομένων στην Απεργία - αποχή που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης αγγίζει το 100%.

Πρόκειται για μια μαζική και καθολική απάντηση των εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης στην αξιολόγηση σφαγείο που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που στόχο έχει τις απολύσεις, το κλείσιμο υπηρεσιών και τις περικοπές στους μισθούς. 
Η αντίσταση των εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης σε αυτές τις κυβερνητικές επιλογές θα συνεχιστεί, ακυρώνοντας στην πράξη το εγχείρημα του Υπουργείου, σε συνεργασία και συνεννόηση με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο πρόεδρος       η Γραμματέας

Κόνιαρης Χρήστος           Γεωργονίκου Τζένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου