Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το 98.5% των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου παρέδωσαν τα φύλλα αξιολόγησης στο Σύλλογο Εργαζομένων αρνούμενοι στην πράξη να συμμετάσχουν στην απαράδεκτη και άδικη διαδικασία αξιολόγησης


Ολοκληρώθηκε την  Τρίτη 15/7/14 η διανομή των φύλλων αξιολόγησης από το γραφείο προσωπικού του ΓΝΑΝ και παράλληλα  η συλλογή τους από το Σύλλογο Εργαζομένων σε εφαρμογή της απόφασης της γενικής συνέλευσης του συλλόγου και της σχετικής απόφασης της ΑΔΕΔΥ.

  Σε σύνολο 252 εργαζομένων που παρέλαβαν τα φύλλα αξιολόγησης, οι 248 τα παρέδωσαν στο Σύλλογο Εργαζομένων ΓΝΑΝ, δηλαδή ποσοστό 98.5%, αρνούμενοι στην πράξη να συμμετάσχουν στην απαράδεκτη και άδικη  διαδικασία αξιολόγησης.

Πρόκειται για μια μαζική και καθολική απάντηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στις διαδικασίες αξιολόγησης που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, απάντηση η οποία θα συνεχιστεί και στις επόμενες φάσεις, ακυρώνοντας στην πράξη το εγχείρημα του Υπουργείου, σε συνεργασία και συνεννόηση με τους εργαζόμενους στους άλλους χώρους του δημόσιου τομέα και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου