Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητρολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Νεκτάριος, ενώ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου Κ. Νικολαράκης, ο πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ Γ. Δατσέρης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μαν. Πεπόνης και ο διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης ιατρός Π. Καρατσής
Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου Α. Γερμανάκης και ο Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του  Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου Δ. Χαλκιαδάκης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία και στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Αγ. Νικολάου

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ


Η προσωρινή επιτροπή λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αγ. Νικολάου σας ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του την Τρίτη 3/4/2012.
Σκοπός του είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης και φαρμάκων σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας, οι οποίοι στερούνται επαρκών οικονομικών πόρων.
Προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί.
Συνεργάζονται ιατροί που θα εξετάζουν δωρεάν ασθενείς στο ιατρείο τους, μετά από παραπομπή από το Κοινωνικό Ιατρείο, με τις παρακάτω ειδικότητες: Ψυχιατρικής, Νεφρολογίας, Οφθαλμολογίας, Δερματολογίας, Νευρολογίας, Ορθοπεδικής, Ωτορινολαρυγγολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Χειρουργικής, Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Οδοντιατρικής.
Πρόγραμμα λειτουργίας:
Τρίτη 17:00-19:00 Παθολογικό Ιατρείο,
Τετάρτη 8:00-12:00 Ιατρείο Γενικής Ιατρικής, 17:00-19:00 Παιδιατρικό Ιατρείο,
Πέμπτη 17:00 - 19:00 Ιατρείο Γενικής Ιατρικής.
Συλλογή αχρησιμοποίητων φαρμάκων θα γίνεται στο Κοινωνικό Ιατρείο κατά τις ώρες λειτουργίας του, καθώς και σε ειδικό κουτί στην είσοδο του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου