Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Η προσωρινή επιτροπή λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Αγ. Νικολάου σας ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του την Τρίτη 3/4/2012.
Σκοπός του είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης και φαρμάκων σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας, οι οποίοι στερούνται επαρκών οικονομικών πόρων.
Προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί.
Συνεργάζονται ιατροί που θα εξετάζουν δωρεάν ασθενείς στο ιατρείο τους, μετά από παραπομπή από το Κοινωνικό Ιατρείο, με τις παρακάτω ειδικότητες: Ψυχιατρικής, Νεφρολογίας, Οφθαλμολογίας, Δερματολογίας, Νευρολογίας, Ορθοπεδικής, Ωτορινολαρυγγολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Χειρουργικής, Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Οδοντιατρικής.
Πρόγραμμα λειτουργίας:
Τρίτη 17:00-19:00 Παθολογικό Ιατρείο,
Τετάρτη 8:00-12:00 Ιατρείο Γενικής Ιατρικής, 17:00-19:00 Παιδιατρικό Ιατρείο,
Πέμπτη 17:00 - 19:00 Ιατρείο Γενικής Ιατρικής.
Συλλογή αχρησιμοποίητων φαρμάκων θα γίνεται στο Κοινωνικό Ιατρείο κατά τις ώρες λειτουργίας του, καθώς και σε ειδικό κουτί στην είσοδο του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου που θα τελεστούν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Νεκτάριο, στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου, οδός Λευκών Ορέων 3 (Παλαιό Εργατικό Κέντρο), το Σάββατο 31/3/2012 και ώρα 12:00.


Η προσωρινή επιτροπή λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου