Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Υπ Υγείας: Οι Γερμανικές εταιρίες ''προηγούνται'' όλων....


Η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών φέρνει στο φως πρώτη ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που αποδεικνύει τις ''στενές σχέσεις'' του Υπ Υγείας με τους επικυρίαρχους Γερμανούς.

Η «συνεργασία» της Γερμανικής Κυβέρνησης με το Υπουργείο Υγείας φαίνεται προχωρά κανονικά και από το έγγραφο προκύπτει ότι δεν αφορά μόνο την «επέμβαση» των Γερμανών στη διοίκηση και τη λειτουργία των Νοσοκομείων αλλά και τις παρεμβάσεις στην υγειονομική περίθαλψη αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που αφορούν τη στήριξη των Γερμανικών εταιριών.

Δεν εξηγείται αλλιώς το μεγάλο ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ σε συνέχεια εγγράφου του υπουργείου για την αποπληρωμή δύο συγκεκριμένων Γερμανικών φαρμακευτικών εταιριών.

Συγκεκριμένα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στις 19-3-2012 στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ ζητείται να απαντήσουν εντός μίας ώρας αν έχουν αποπληρωθεί δύο συγκεκριμένες Γερμανικές εταιρίες.

Πέρα από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ εκδηλώνεται μόνο για δύο εταιρίες το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναφέρονται μόνο οι εταιρίες αλλά επισημαίνεται ότι είναι Γερμανικές.

Σύμφωνα μάλιστα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αντίστοιχο αίτημα έχει σταλεί και στα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ γεγονός που συνηγορεί στην εκτίμηση ότι πρόκειται για γενικευμένη κυβερνητική εντολή από το Υπουργείο Υγείας.

Το ερώτημα που θέτουμε σαν Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών προς της πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είναι πολιτικό και αυτονόητο.

Μέχρι που θα φτάσει αυτή η «συνεργασία» που μοιάζει με σχέση κατακτητή απέναντι σε υπόδουλους.

Αναμένουμε τις αντιδράσεις του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ

Aναδημοσίευση από τη σελίδα ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου