Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για την τηλεοπτική εκπομπή του TELE ΚΡΗΤΗ για τα θέματα υγείας την Παρασκ.16/3/12 και τη στάση του υφυπουργού υγείας κ. ΤιμοσίδηΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/03/2012

Η συνέντευξη της Παρασκευής 16/3/2012 στο Tele Κρήτη ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια ερωτήματα που αφορούσαν το Νοσοκομείο μας. Εκ του αποτελέσματος καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η παρέμβαση του κ.Τιμοσίδη ήταν μια επιχείρηση κατευνασμού.

Ενώ η συνέντευξη αφορούσε τα προβλήματα του Νοσοκομείου, αυτός έκανε την προεκλογική του εκστρατεία. Απ’ τον κ. Τιμοσίδη απαιτούσαμε συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.

Ο κ.Τιμοσίδης ήταν ενημερωμένος για τα προβλήματα ζωτικής σημασίας που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας ενάμιση χρόνο τώρα.

Ακόμα και η έγγραφη υπόσχεση που είχε δώσει από κοινού με τον κ. Καρχιμάκη στις 10/6/2011 για την αυτοδιοίκηση του Νοσοκομείου μας και τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του (προκειμένου να λήξει η κατάληψη του Δημαρχείου) δεν τηρήθηκε.

Πώς να πιστέψουμε τα λόγια.
Είναι ανακόλουθος ακόμα και στην υπογραφή του.
Από αόριστες υποσχέσεις έχουμε χορτάσει.

Από το μονόλογο του κ. Τιμοσίδη το μόνο που κρατάμε είναι η δέσμευση του για άμεσο ραντεβού των εργαζομένων του Νοσοκομείου με τον κ. Λοβέρδο για να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Εύλογη πάντως είναι η απορία μας γιατί δεν επετράπη σε μέλος του Συλλόγου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου να τοποθετηθεί την ώρα που ήταν στη γραμμή ο κ. Τιμοσίδης, παρ’ ότι που είχε προσκληθεί από τον σταθμό να πάρει μέρος στη συζήτηση…

Δευτέρα και Τρίτη οριστικοποιούνται όλοι οι οργανισμοί της χώρας.

Οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη για το νοσοκομείο μας θα πυροδοτήσει απρόβλεπτες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Ιεράπετρας δεν θα επιτρέψουν την εφαρμογή των σχεδίων τους.

Στον αγώνα συσπειρώνεται όλος ο Λασιθιώτικος λαός έτσι κι αλλιώς τα προβλήματα είναι κοινά.

Φτάνει πια! Είμαστε έτοιμοι για όλα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου