Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22/03/2012
Οι μάσκες έπεσαν!!!
Ευτυχώς που ο κ.Τιμοσίδης δεσμεύτηκε για ραντεβού με τον κ.Λοβέρδο για συζήτηση των προβλημάτων του νοσοκομείου μας.

Ο κ.Λοβέρδος ήρθε σαν κλέφτης στο Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου, είδε όποιους ήθελε και απήλθε λέγοντας: “Θα θέριζα τα Νοσοκομεία του Νομού” αλλά σας έσωσε ο φίλος σας ο Μιχάλης. Φτάνουν οι σωτήρες!

Άραγε ο λαός σας έχει δώσει το δικαίωμα να θερίζεται την πρόσβασή του στη ζωή ή μήπως είστε της άποψης του κ.Καρατσή, ότι η υγεία είναι κληρονομική και όποιος δεν έχει υγιεί γονίδια πρέπει να πληρώνει;

Σε ποιούς απευθύνεστε; Σε ηλίθιους ή σε πολίτες τρίτης κατηγορίας;

Είστε απαράδεκτος κ.υπουργέ που αναφέρετε ότι το λασίθι είναι “παραλιακό κράτος που οργιάζει”!

Αλλού να αναζητείτε τα όργια. Εδώ ο κόσμος δουλεύει, παλεύει, στερείτε και δικαιούτε το πολιτιμότερο αγαθό, αυτό της υγείας.

Τέλος να γνωρίζετε ότι εδώ στην Κρήτη ξέρουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Δεν είμαστε ταραξίες εδώ στην Ιεράπετρα, όπως μας αποκαλέσατε, είμαστε απλά αγωνιστές.

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Μαρκόπουλε,
έχετε υπογράψει τα αιτήματα για το Νοσοκομείο μας και ταχθήκατε στο πλευρό μας για να αντιμετωπίσουμε απο κοινού το ενδεχόμενο της υποβάθμισής του.

Τι έγινε χθές;

Σας έπιασε στον ύπνο ο κ.Υπουργός; Σας παραγκώνισε ή μήπως εσκεμμένα απαξιώθηκε η Ιεράπετρα;

Κύριε Δήμαρχε δεσμευτήκατε ότι θα ερχόσασταν ακόμα και στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Ευτυχώς που δε χρειάζεται να κουραστούμε... Ο κ.Λοβέρδος είναι ακόμα στην Κρήτη!

Σας καλούμε να τον προσκαλέσετε ΤΩΡΑ να επισκεφτεί την Πόλη μας και να μας πει αν ο χάρτης υγείας στο Λασίθι σταματά στον ΑΓ.Νικόλαο; Διαφορετικά το μόνο που μας απομένει είναι να κρατήσουμε την φράση του υπουργού:

“ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΈΥΤΕΣ”


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου