Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η γνωμοδότηση του του καθηγητή Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Π. Λαζαράτου, για το ζήτημα της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση

ΠΡΟΣ: 1. Τις Ομοσπονδίες-μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 2. Τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 3. Τους Γενικούς Συμβούλους της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 
ΘΕΜΑ: Αποστολή γνωμοδότησης του κ. Λαζαράτου για την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

 Συνάδελφοι, Σας αποστέλλουμε τη γνωμοδότηση του καθηγητή Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Π. Λαζαράτου, για το ζήτημα της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση και για τη συμμετοχή στις διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων. Η τελική απάντηση στο ερώτημα που ετέθη από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι η ακόλουθη: «Η μη υποβολή και σύνταξη εκθέσεως αξιολογήσεως από αξιολογούμενο και αξιολογητή, κατ’ ενάσκηση του δικαιώματος απεργίας τους, εμποδίζει την επέλευση των προβλεπόμενων στις παρ.1-6 του άρθρου 24Α ν.4369/2016 εννόμων συνεπειών μέχρι να κριθεί (τυχόν) η κηρυχθείσα απεργία παράνομη με τελεσίδικη δικαστική απόφαση, από την δημοσίευση της οποίας, και μόνο για το χρονικό διάστημα μετά από αυτή, μπορούν να επιβληθούν οι προβλεπόμενες στις ανωτέρω διατάξεις κυρώσεις, εφόσον ασφαλώς εξακολουθούν να απεργούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι.» Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους εργαζόμενους των Συλλόγων σας.
 Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου