Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με το βουλευτή Ηρακλείου κ. Μαν. Συντυχάκη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου το Σάββατο 16/9/2017 και συναντήθηκε με αντιπροσωπία του ΔΣ του Συλλόγου


Το Σάββατο  16/9/2017 επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου κλιμάκιο του ΚΚΕ με το βουλευτή Ηρακλείου κ. Μαν. Συντυχάκη και με το δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γεώργιο Πάγκαλο.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συναντήθηκε με αντιπροσωπία του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ που παρουσίασε τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συνάδελφος Δαμιανός Χαλκιαδάκης, μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, 

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συζήτησε  και με το διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΑΝ κ. Γ. Δολαψάκη, ο οποίος εφημέρευε στο ακτινολογικό τμήμα.

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ  απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γραπτό υπόμνημα προς το βουλευτή κ. Συντυχάκη με τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου