Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκαίνια απόψε στις 18.30 της καφετέριας «Ονειρικόν» στην Ακτή Νεάρχου 5 στον Άγιο Νικόλαο, πρωτοβουλία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ν. Λασιθίου «Περίπλους»


Με χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.30 στα εγκαίνια της καφετέριας «Ονειρικόν» στην Ακτή Νεάρχου 5 στον Άγιο Νικόλαο, πρωτοβουλία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ν. Λασιθίου «Περίπλους».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κοι.Σ.Π.Ε. Λασιθίου Περίπλους
Δ/ντης Κ.Ψ.Υ. Αγ. Νικολάου

Φαζάκης Εμμανουήλ

Οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης «ΚοιΣΠΕ» αποτελούν την πρώτη θεσμοθετημένη μορφή κοινωνικής επιχείρησης που θέσπισε η ελληνική Πολιτεία. Ο ΚοιΣΠΕ Λασιθίου «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» ιδρύθηκε στις 2/10/2014 και βασικός του στόχος είναι η κοινωνικοοικονομική ενσωμάτωση και επαγγελματική ένταξη των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μονάδα ψυχικής υγείας, αφού περιλαμβάνει ένα υποστηρικτικό και θεραπευτικό πλαίσιο από επαγγελματίες ψυχικής υγείας, μέσα στο οποίο προωθείται και ενισχύεται ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός ρόλος του ατόμου.

Μία από τις δράσεις του ΚοιΣΠΕ είναι η λειτουργία του καφέ- σνακ μπαρ «Ονειρικόν» στην παραλία της Άμμου στον Άγιο Νικόλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου