Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: ήδη σε πάνω από 80 Νοσοκομεία της χώρας προϊστάμενοι δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν ως τέλους την Απεργία – Αποχή κατά της Αξιολόγησης.

ΑΘΗΝΑ 29/9/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3614


ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
Εκπνέει η προθεσμία του πρώτου δεκαημέρου των προθεσμιών της εκβιαστικής απεργοσπαστικής τροπολογίας Γεροβασίλη (μας το υπενθύμισε με εγκύκλιο) για την Αξιολόγηση. Δεν τσιμπάμε. Οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υγεία και την Πρόνοια συμμετέχουν μαζικά - δυναμικά στην Απεργία – Αποχή, παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές από τις Διοικήσεις. Τα ποσοστά συμμετοχής είναι πρωτόγνωρα. Ξεπερνούν το 97%.

Οργανώθηκαν ενημερώσεις σε προϊσταμένους όλων των υπηρεσιών και επιπέδου Οργανικών Μονάδων, σε πάνω από 80 Νοσοκομεία της χώρας με πρωτοβουλία των Σωματείων.

Προϊστάμενοι και Υπάλληλοι δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν ως τέλους την Απεργία – Αποχή κατά της Αξιολόγησης. Δήλωσαν αποφασισμένοι να μην υποκύψουν στις πιέσεις των Διοικήσεων και της κυβέρνησης. Στα 80 Νοσοκομεία όλοι οι Προϊστάμενοι δήλωσαν αποφασισμένοι να σεβαστούν και να συνταχθούν στην Απεργία – Αποχή.

Δεν θα επιτρέψουμε από καμία Διοίκηση Νοσοκομείου να παίξει παιχνίδια σε βάρος μας.

Καλούμε τις Διοικήσεις των Σωματείων σε περίπτωση εκβιασμών και απειλών από τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων στο δεύτερο και τρίτο στάδιο των προθεσμιών που ορίζει η απεργοσπαστική τροπολογία Γεροβασίλη να οργανώσουν καταλήψεις στα Γραφεία των Διοικητών. Να μην τους επιτρέπουν καν την είσοδο στο Νοσοκομείο.

Θέλουν δεν θέλουν, θα νικήσουμε.
1000 Συνάδελφοι που αρχικά είχαν αξιολογηθεί πήραν πίσω τα φύλλα αξιολόγησης απηυδισμένοι από την εκβιαστική – απεργοσπαστική τροπολογία Γεροβασίλη.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου