Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Kαταγγελια για παρέμβαση στην επιλογή νοσηλευτών για τις νοσηλευτικές ειδικότητες απο τη διοίκηση της 4ης ΥΠΕ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της 4ης ΥΠε και κάθε υπεύθυνο για την κατάσταση που δημιουργήθηκε από την παρέμβασή τους στην επιλογή των συναδέλφων για την παρακολούθηση νοσηλευτικών ειδικοτήτων.
Πιο συγκεκριμένα από την επιτροπή του Νοσοκομείου μας που έκανε την κατάταξη ανακοινώθηκαν 5 συναδέλφισσες για την συμμετοχή τους στις νοσηλευτικές ειδικότητες, (2 Παθολογική,2 Χειρουργική και1 Ψυχιατρική).

Ο διοικητής της 4ης ΥΠε ανακοίνωσε εκτός από αυτές και την 18η σε κατάταξη, παραβιάζοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας, δικαίου, νομιμότητας και ηθικής. Μετά από την διαμαρτυρία μιας συναδέλφισσας για την αναξιοκρατική και άδικη συμπεριφορά έναντι των επόμενων, συμπεριέλαβαν και την «διαμαρτυρόμενη» συναδέλφισσα, η οποία απλά ζητούσε να τηρηθεί η σειρά. Η συναδέλφισσα, βέβαια, δεν αποδέχθηκε το δόλωμα και προέβη και σε νέα καταγγελία με την οποία ζητάει να τηρηθεί η σειρά κατάταξης και να διαγραφεί η ίδια από τον πίνακα. Το ήθος της συναδέλφισσας μας δείχνει το δρόμο.

Οι ρουσφετολογικές λογικές του Διοικητή και των συν αυτώ μας βρίσκουν ενάντιους και αναδεικνύουν ότι η κάθαρση που ευαγγελίζονται οι κυβερνώντες είναι πέρα και έξω από την πραγματικότητα. Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η 18η σε κατάταξη;

Ζητάμε να τηρηθεί αυστηρά η κατάταξη και να συμπληρωθεί ο τελικός αριθμός 7 με τη σειρά κατάταξης, χωρίς παραβιάσεις με αξιοκρατικά κριτήρια και να ανακοινωθούν τα ονόματα άμεσα.
Κάθε άλλη ενέργεια θα καταδικαστεί και θα καταγγελθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου