Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας καταδικάζει τη νέα επίδειξη αυταρχισμού, αμετροέπειας και κοινωνικής αναλγησίας του πομφόλυγα Υπουργού Υγείας


Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας καταδικάζει τη νέα επίδειξη αυταρχισμού, αμετροέπειας και κοινωνικής αναλγησίας του πομφόλυγα Υπουργού Υγείας και αυτήν την φορά και των εντεταλμένων ελεγκτών του.

Την ώρα που η μόνη νοσοκομειακή μονάδα του νησιού μαραζώνει από την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την αχρηστεία των μηχανημάτων της και από τη συνεπαγόμενη ταλαιπωρία των χιλιάδων ασφαλισμένων συμπολιτών μας, ο κ. Γεωργιάδης στέλνει κλιμάκιο να ελέγξει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν το απελπιστικά ολιγάριθμο προσωπικό του νοσοκομείου βρίσκεται στις θέσεις του, αγνοώντας πλήρως τα απείρως σημαντικά, ουσιαστικά και τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα.

Η προκλητική αδιαφορία των ελεγκτών και η απροκάλυπτη τυπολατρία τους εις βάρος της ουσίας προκάλεσε και προκαλεί την οργή όλων των Κερκυραίων πολιτών αλλά και όλων όσοι πληρώνουν με τις εισφορές τους για ένα λειτουργόν σύστημα Υγείας το οποίο ποτέ δεν απολαμβάνουν.

Τέλος καταδικάζουμε ένα ακόμα περιστατικό απρόκλητης αστυνομικής βίας, όπου ένστολος υπερτιμητής του καθήκοντός του, χτύπησε αναίτια το δημοσιογράφο Γιάννη Ανδριώτη, ο οποίος προσπαθούσε απλά να κάνει τη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου