Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση για το θέμα της κινητικότητας είχε σήμερα στα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης ο Αντώνης Γρηγοράκης με εργαζομένους σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο


Συνάντηση για το θέμα της κινητικότητας έχει αυτή την ώρα στα γραφεία της ΔΥΠΕ Κρήτης ο Αντώνης Γρηγοράκης, με εργαζομένους σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο. Οπως έχει ήδη γράψει το cretalive , μέσα στην εβδομάδα παραδίδονται οι προτάσεις των Περιφερειαρχών Υγείας για τους εργαζόμενους που πρέπει να μετακινηθούν, αλλάζοντας θέσεις στα νοσοκομεία για να καλύψουν κενά που υπάρχουν, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται από το υπουργείο Υγείας. Στην Κρήτη μετακινούνται 60 άτομα, κυρίως νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι αλλά και γιατροί.

Αύριο συζητείται στο Υπουργείο Υγείας η πρόταση αναμόρφωσης του Υγειονομικού Χάρτη της Κρήτης και οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον Δυπεράρχη να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις αλλά ούτε και μετακινήσεις εργαζομένων, με δεδομένο, όπως είπαν, ότι οι κλινικές σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, είναι υποστελεχωμένες.

Ο κ. Γρηγοράκης διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις και ότι τα όποια κενά θα καλυφθούν με μετακινήσεις εργαζομένων, αλλά μόνο με τη θέλησή τους.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου