Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ “ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ

Από Α.Ρ.Σ.Υ.Π. - 
Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Υγείας Πρόνοιας 9-10-13

Χθες γύρω στις 3 μμ οι υγειονομικοί συντάκτες άρχισαν να “βομβαρδίζονται” από το επικοινωνιακό επιτελείο του υπουργείου υγείας, με μηνύματα και διαρροές που εν ολίγοις έλεγαν “χαμός, συνδικαλιστές νοσοκομείων συνελλήφθησαν επ' αυτοφόρω να χρηματίζονται, ανακοινώσεις – βόμβα από τον υπουργό στις 6μμ”. Με βάση τις “διαρροές” που δέχονταν, πολλά φιλοκυβερνητικά σάϊτς έσπευσαν να σπεκουλάρουν από νωρίς, με επικεφαλής tovima.gr, με ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ τίτλους “γιατροί συνδικαλιστές πιάστηκαν με φακελάκι” (!;). Η τηλεόραση του Άλφα μάλιστα στις 7.30 μμ έδειξε και σχετικό “σούπερ” (υπότιτλο) που είχε ... ξεχάσει να αλλάξει (!!;;)

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια από τα διάφορα “παπαγαλάκια” και τους “κολλαούζους”, στους σοβαρότερους δημοσιογράφους από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό το αυτονόητο, πως δηλαδή πρόκειται μάλλον για κάποιο φτηνό επικοινωνιακό πυροτέχνημα του κ. Υπουργού, δηλαδή ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ εν όψει της επικείμενης διάλυσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και άλλων μέτρων – σοκ ... Ούτε αυτοί όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν το πόσο “άνθρακες” θα ήταν ο “θησαυρός” ...

Έκπληκτοι λοιπόν άκουσαν στις 6μμ τον υπουργό να δίνει την ακόλουθη ... ΕΙΔΗΣΑΡΑ :

Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας (“Σωτηρία”), ο επικεφαλής του ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ μπλοκ στους εργαζόμενους αρχιΠΑΣΚίτης του νοσοκομείου που είχε ψηφιστεί για πρόεδρος από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ– να διευκρινίσουμε, οι εκλογές έγιναν ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ, πριν μόλις 6 μήνες δηλαδή – καταγγέλθηκε από την (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ) διοικήτρια του νοσοκομείου πως ΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (!!;;) την εκβίασε για θέμα σχετικό με την παραχώρηση κάποιου κτιρίου του νοσκομείου μέσω ΕΣΠΑ, της ζήτησε 50000 ευρώ και αυτή τον “έστησε” με προσημειωμένα κλπ ... Αφού οι δημοσιογράφοι ξεπέρασαν την αρχική ΣΑΣΤΙΜΑΡΑ και άρχισαν τις -εύλογες- ερωτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης άρχισε να ψελλίζει κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, του στυλ “ήταν παλιά ΠΑΣΟΚ” (πόσο παλιά ;; τον Απρίλιο ;;) ενώ τώρα “είναι στην αντιμνημονιακή αριστερά” (ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΜΑ), πως “αυτά κάνουν όσοι λένε πως αγωνίζονται ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις” (;;!!) κλπ, κλπ, ... Η προσπάθειά του υπουργού να ... “διασυνδέσει” την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ με τις παρεμβάσεις των εργαζόμενων ενάντια στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ κτιρίων του νοσοκομείου από ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ με τις “πλάτες” της διοίκησης ήταν τόσο ΑΤΣΑΛΗ, που τα ίδια ΜΜΕ που είχαν βιαστεί να βγάλουν ... “τρέιλερ”, λίγες ώρες μετά την συνέντευξη είχαν ήδη “θάψει” την “ειδησάρα”. Άλλωστε, είναι τόσο οφθαλμοφανές το ότι η υπόθεση αυτή καθε αυτή έχει τόσα ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ - το ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, η άμεση ομολογία του, το γεγονός πως αυτός όντας “έμπειρος” και της “πιάτσας” δεν σκέφτηκε ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ, εκτός αν τα λεφτά υποτίθεται πως θα ήταν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ, οπότε ... - που ο κ. Υπουργός άρχισε να τα “μασσάει” μετά τον πρώτο ενθουσιασμό.

Η προσπάθεια του κ. Γεωργιάδη να “γενικεύσει” χρεώνοντας την λαμογιά σε όσους “φωνάζουν πολύ” είναι τόσο ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ και ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ από τα μαλλιά, που δεν πείθει κανέναν.

Το αντίθετο ακριβώς κ. Γεωργιάδη – αποδεικνύεται πως οι ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ γιατί τους έχετε ΤΑΪΣΜΕΝΟΥΣ, αυτό μάς είπατε σήμερα αν καταλάβατε ...

Επικοινωνιακό ΑΥΤΟΓΚΟΛ, για άλλη μια φορά, από τον κ. Υπουργό ...

Την ΣΑΠΙΛΑ του γραφειοκρατικού πρασινογάλαζου φιλοκυβερνητικού εργατοπατερισμού, τις διασυνδέσεις και τις μυστικές συνευρέσεις αρχιΠΑΣΚιτών και αρχιΔΑΚιτών με διοικητές και χορηγούς, το ζεστό μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στις “συναλλαγές” όταν ο ιδιωτικός τομέας “εισβάλλει” στα νοσοκομεία κλπ, ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
Ευχαριστούμε πολύ για την επιβεβαίωση ... και με την ευκαιρία :
Καλούμε για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ και ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΝ τους πρασινογάλαζους εργατοπατέρες.

Να δυναμώσουν τον αγώνα τους μέσα από γενικές συνελεύσεις και συντονισμό από τα κάτω, παραμερίζοντας την πασοκονεοδημοκρατική φιλοκυβερνητική συνδικαλιστική γραφειοκρατία της υποταγής, της συνδιαλλαγής, της διαφθοράς και της ξεφτίλας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου