Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο Άδωνις αναζητά σανίδα ΣΩΤΗΡΙΑΣ με συκοφαντίες ενάντια στα συνδικάτα και την Συνδικαλιστική Αριστερά


Με συκοφαντίες και ψεύδη ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί να χτυπήσει και να καθυποτάξει ότι κινείται και αντιδρά στη μνημονιακή λαίλαπα που ο ίδιος υλοποιεί στο χώρο της υγείας.

Με αφορμή τη σύλληψη του Προέδρου του Σωματείου του Σωτηρία, που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του υπουργού, αλλά και δημοσιεύματα κατηγορείται για εκβιασμό, επιχειρεί να συνδέσει τους αγώνες των εργαζομένων με απαράδεκτες και απόλυτα καταδικαστέες ενέργειες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξη τύπου στους υγειονομικούς συντάκτες ανέφερε ότι όσοι αντιδρούν υποκρύπτουν σκοπιμότητες και άρα μπορεί να συνδέονται με απαράδεκτες πρακτικές εκβιασμών. Υπονοεί με αυτό τον τρόπο ότι οι  αγώνες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σωτηρία ενάντια στην παραχώρηση κτιρίων έχουν σχέση με πρακτικές εκβιασμών και χρηματισμού. Επιχειρεί επιπλέον να εμφανίσει ότι το Συνδικαλιστικό Κίνημα στην Υγεία συνδέεται με πρακτικές σκοπιμοτήτων κα εκβιασμών.

Όμως τα ψεύδη και οι συκοφαντίες του Αδωνι Γεωργιάδη δεν σταματούν εδώ. Εμφανίζει τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή να έχει «σχέση» με το συνδικαλιστικό χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Υγεία και ειδικότερα στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Του απαντάμε ότι τα Ψέματα έχουν κοντά ποδάρια:

Στις εκλογές που έγιναν στο Σωματείο του νοσοκομείου Σωτηρία στις 10-11 Απρίλη 2013, δηλαδή λίγους μήνες πριν, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής κατήλθε στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο που υποστηρίχθηκε από τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ, ενώ η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών και οι δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς υποστήριξαν το Ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Κίνησης Σωτηρίας. (δείτε εδώ τα αποτελέσματα).

Μάλιστα η Ενωτική Κίνηση Σωτηρίας αρνήθηκε να ψηφίσει για πρόεδρο του Σωματείου τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή, ο οποίος εκλέχθηκε με τους ψήφους της ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ. Αλλά γι’ αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε κατά το κοινώς λεγόμενο «τουμπεκί».


Πρέπει να πούμε στο μνημονιακό υπουργό ότι την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών και τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Υγεία δεν τις αγγίζουν οι συκοφαντίες και τα ψεύδη του.

Του δηλώνουμε ότι παρά την προσπάθεια να μπλοκάρει τους αγώνες, εμείς με μεγαλύτερο πείσμα θα συνεχίσουμε την πάλη για να μην κλείσουν Νοσοκομεία και δομές υγείας, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την εκποίηση της δημόσιας παρουσίας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου