Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

22% «τσεκούρι» στα ποσά για πρόσθετες αμοιβές (Νυκτερινά Κυριακές) το 4ο τρίμηνο 2013!


Φαίνεται ότι οι δραματικές περικοπές που έχουν γίνει τα χρόνια του μνημονίου στα ποσά που διατίθενται στα Νοσοκομεία για Νυκτερινά Κυριακές Αργίες, δηλαδή δεδουλευμένη εργασία, εκτός από τους μισθούς μας κα τα δικαιώματα, δεν ικανοποιούν τους τροϊκανούς και τους πολιτικούς τους φίλους στη χώρα.

Η απόφαση που εκδόθηκε για το τελευταίο τρίμηνο της χώρα από τα 20.071.350 ευρώ που κουτσουρεμένα διέθετε το υπουργείου υγείας για τα προηγούμενα τρίμηνα έπεσε στα 15.828.431 ευρώ, μείωση πάνω από 20%.

Προκειμένου μάλιστα το Υπουργείο να διασκεδάσει τους φόβους που δημιουργεί αυτή η περικοπή αναφέρει ότι το ποσό αυτό αφορά τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο και μέρος του Δεκεμβρίου. Προφανώς θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν μερικές μέρες τον Δεκέμβριο Νυκτερινά και Κυριακές και τις υπόλοιπες τα τμήματα θα μένουν ακάλυπτα.

Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μια νέα περικοπή και μεταφορά της δαπάνης τον επόμενο χρόνο όπου τα ποσά που θα διατεθούν θα είναι ακόμα πιο χαμηλά. Το γαϊτανάκι να αναζητούν οι εργαζόμενοι λύση για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα είναι πάλι μπροστά μας.

Έχουμε τονίσει ότι αυτή η μνημονιακή πολιτική των περικοπών και της διάλυσης δεν έχει πάτο.
Αν δεν τους σταματήσουμε με τους αγώνες μας δεν πρόκειται να σταματήσουν


Από τη σελίδα ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου