Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κρίσιμη εβδομάδα για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

Στη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα θα παρουσιαστεί η πρόταση της ΔΥΠΕ Κρήτης για την αναδιάρθρωση των Νοσοκομείων της Κρήτης και για τη διαθεσιμότητα των εργαζομένων σε αυτά.

Σχετική συνέντευξη του διοικητή της ΥΠΕ Κρήτης κ. Γρηγοράκη στο Ρ/Σ της Ιεράπετρας ΗΧΩ FM που δόθηκε την Πέμπτη 24/10 μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: 


Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν και έχουν δημοσιοποιηθεί σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, το Υπουργείο Υγείας αναμένεται να προτείνει το να μπουν σε διαθεσιμότητα 60 εργαζόμενοι σε Νοσοκομεία της Κρήτης, από τους οποίους οι μισοί (30) θα είναι από τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου.

Λεπτομέρειες σχετικά με το από ποια Νοσοκομεία και από ποιες ειδικότητες θα είναι αυτοί οι 30, ενδεχομένως να γίνουν γνωστές την Τετάρτη.

Την Πέμπτη 31/10 έχει προγραμματιστεί το πρωί συνάντηση των ΔΣ των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων του ν. Λασιθίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στις 1.30 μμ όπου θα παραβρεθούν και μέλη του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ.

Επίσης αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν από το Υπουργείο Υγείας οι νέοι διοικητές των Νοσοκομείων του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου