Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Και άλλες μετακινήσεις προσωπικού του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο Ηράκλειο

Τη μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνει πλέον η συντονισμένη μετακίνηση προσωπικού από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με προορισμό το Ηράκλειο. Κάποια κάνουν λόγο για οργανωμένη προσπάθεια κατάρρευσης του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αλλά ακόμα κι αυτό να μην ισχύει, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η αποστελέχωση που συντελείται θα οδηγήσει στην κατάρρευση.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δέσμευση του Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ κ. Γ. Νεοφώτιστου πως δε θα υπάρξει καμία μετακίνηση μέχρι τέλος του έτους, κατά τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στο Ηράκλειο.
Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, αυτό δεν ίσχυσε πάνω από δύο μέρες, αφού την Παρασκευή ανακοινώθηκε άλλη μία αποχώρηση, αυτή τη φορά από την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα πρόκειται για πολιτικό μηχανικό, τη μοναδική που υπηρετούσε στο Λασίθι. Και μετατίθεται στο Ηράκλειο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για τα Νοσοκομεία του Λασιθίου δεν απομένει πλέον κανένας τεχνικός που θα μπορούσε να συντάξει μελέτη.

Επιπλέον υπάρχει η πληροφορία ότι ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που είχε προκηρύξει το ΚΕΕΛΠΝΟ. Στο πλαίσιο αυτό το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ανέμενε την πρόσληψη μίας νοσηλεύτριας, η οποία είχε αναδειχθεί από τη διαδικασία, προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, αλλά τελικά εκλήθη να υπηρετήσει στο ΠΑΓΝΗ, διότι προφανώς σύμφωνα με την 7η ΥΠΕ στον Άγιο Νικόλαο δεν υπήρχε ανάγκη.
ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου