Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και δομών υγείας του Νομού Λασιθίου

Γραφείο Τύπου Υπουργού
Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και δομών υγείας του Νομού Λασιθίου.

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού Λασιθίου, καθώς και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και τον Διοικητή του Νοσοκομείου του νομού.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Σήφης Αναστασάκης , ο Δήμαρχος Σητείας, κ. Θοδωρής Πατεράκης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Γιώργος Μηλιαράς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Νομού Λασιθίου, κ. Αλέξανδρος Μαυρικάκης και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, κ. Κωνσταντίνος Νικολαράκης .

Ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής ως προς τα θέματα της υγείας και της περίθαλψης και δεσμεύτηκε για τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να προηγηθεί εξαντλητικός διάλογος προτού ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την επόμενη φάση του μεταρρυθμιστικού σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου