Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Με μεγάλη συμμετοχή η συνάντηση με θέμα τις αρνητικές εξελίξεις για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου


Ανοιχτή συνάντηση με θέμα  τις αρνητικές εξελίξεις για τη στελέχωση του  Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου πραγματοποιήθηκε  την  Τετάρτη  10/9  στην αίθουσα διαλέξεων του Νοσοκομείου  με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων.

Συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αγ. Νικολάου Α. Ζερβός και Οροπεδίου Λασιθίου Γ. Στεφανάκης καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων (Ιατρικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Ξενοδόχων , Επιμελητήριο, ΕΛΜΕ, Πολιτιστική Ένωση Δ. Αγ. Νικολάου, Οικονομικό Επιμελητήριο, ΝΟΔΕ Λασιθίου, Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης, δημοτικές παρατάξεις κα.) 

Κοινές συνισταμένες των περισσότερων τοποθετήσεων ήταν ότι η δημόσια υγεία και το ΕΣΥ τα τελευταία χρόνια πλήττονται συνεχώς από τις κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων, ότι ο ρόλος του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου είναι σημαντικός για την τουριστική περιοχή του Μεραμπέλλου αλλά και για τον πληθυσμό όλου του νομού, και ότι χρειάζεται διάλογος και συνεργασία μεταξύ όλων των περιοχών του νομού  για να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα και δεν πρέπει να γίνονται μονομερείς και αποσπασματικές κινήσεις.


Στο κλίμα αυτό οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου πρότειναν να αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να γίνει άμεσα συνάντηση όλων των δημάρχων του νομού Λασιθίου, των διοικητών των Νοσοκομείων και των φορέων της υγείας, όπου θα προταθεί να καθοριστεί ενιαία στάση σε επίπεδο νομού Λασιθίου, Η συνάντηση αυτή  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου