Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλει άλλη μία δίωξη για συνδικαλιστική δράση


 ΑΘΗΝΑ    12/07/2021

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4462 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άλλη μία δίωξη για συνδικαλιστική δράση στην Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Θ.  «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»


Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Οι Συνδικαλιστικές διώξεις συνεχίζονται. Σειρά έχει τώρα η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ».

Κλήθηκε καταρχήν να καταθέσει σε ΕΔΕ για ανακοινώσεις του Σωματείου που δημοσιεύθηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο για ζητήματα αυταρχισμού, τρομοκρατίας που επικρατούν στη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, καθώς επίσης και στις δυσχέρειες στην αντιμετώπιση της πανδημίας λόγω ελλείψεων προσωπικού, εξοπλισμού και υποδομών. Όπως οφείλει δηλαδή να υποστηρίζει ως Πρόεδρος του Σωματείου. Μάλιστα εγκρίθηκε αίτημά της να παρίσταται με δικηγόρο.

Δίκαια αιτήματα για τα οποία ήδη έχουμε λάβει θέση και έχουν την στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ.

Την Πέμπτη 8/7/2021 έλαβε νέα κλήση και καλείται ως μάρτυρας χωρίς να έχει το δικαίωμα να παρίσταται δικηγόρος.

Είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι μεθοδεύσεις και τις καταγγέλλουμε. Θα είμαστε εκεί στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Δευτέρα 12/07/2021  στις 11πμ.. Στηρίζουμε την συνάδελφο για την Συνδικαλιστική δίωξη που υφίσταται, όπως και κάθε άλλο συνάδελφο.

Ζητάμε την άρση της κλήσης σε απολογία. Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσει ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία. Να σταματήσουν όλες οι διώξεις των Συνδικαλιστικών Στελεχών που ημέρα με την ημέρα πληθαίνουν.

Θέλουν να μας φιμώσουν.

Δεν θα τους περάσει.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου