Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Στάση Εργασίας και Παράσταση Διαμαρτυρίας στο ΓΝΑΝ με κύρια συνθήματα: "Ναι στον εμβολιασμό - Όχι στον καταναγκασμό - Να μην τεθεί κανένας συνάδελφος σε αναστολή εργασίας"


Με κύρια συνθήματα "Ναι στον εμβολιασμό - Όχι στον καταναγκασμό - Να μην τεθεί κανένας συνάδελφος σε αναστολή εργασίας"  οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου πραγματοποίησαν δίωρη στάση Εργασίας  και συγκέντρωση στην είσοδο του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου το πρωί της Τετάρτης 28/7/21.

Υπήρξε επαφή με το διοικητή του Νοσοκομείου και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Παρασκεύη 30/7 για να τεθούν και να συζητηθούν τα συγκεκριμένα θέματα. 

Στην παράσταση διαμαρτυρίας, εκτός από το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων και εργαζόμενους του ΓΝΑΝ, συμμετείχαν και   ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Καλλιμάντζαλης,  ο Γραμμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου Κ. Καραταράκης και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών Λασιθίου.


Δείτε τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης στους παρακάτω συνδέσμους:

Ιστοσελίδα fonien.gr: https://fonien.gr/tin-mia-mera-iroes-kai-tin-alli-tsarlatanoi-oi-ergazomenoi-tou-nosokomeiou-agiou-nikolaou-enomenoi-aganaktoun-video/

Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ: https://www.anatolh.com/2021/07/28/nai-ston-emvoliasmo-ochi-ston-katanagkasmo-kaneis-synadelfos-se-anastoli-symvoliki-diamartyria-tou-syllogou-ergazomenon-tou-gnan/


Δείτε videos από την παράσταση διαμαρτυρίας από το κανάλι της ιστοσελίδας fonien.gr στους παρακάτω συνδέσμους:

28 7 21 είμαστε ήρωες ή τσαρλατάνοι, συγκέντρωση εργαζομένων ΓΝΑΝ


28 7 21 Μανόλης Πεπόνης ναι στο εμβόλιο, όχι στην διάσπαση των εργαζομένων


28 7 21 Βασίλης Καλλιμαντζαλης πρ ΑΔΕΔΥ Λασιθίου, η κυβέρνηση θέλει να μας βάλει απέναντι μεταξύ Μας


28 7 21 Γιώργος Μανουσάκης είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου