Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση σχετικά με την μη πρόσκληση του ΔΣ του Συλλ. Εργαζ. ΓΝΑΝ στη σύσκεψη φορέων με τον πρόεδρο του κόμματος της Αξ. Αντιπολίτευσης και πρώην Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα

 
Ως ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ με επιστολή μας προς τον πρόεδρο της Αξιωμ. Αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα επισημάναμε ότι το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα λειτουργίας και του ζητήσαμε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο για να συναντηθεί με το ΔΣ του Συλλόγου μας και με τους φορείς του ΓΝΑΝ και να ενημερωθεί για τη δύσκολη κατάσταση.  

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου δεν περιλήφθηκε στο πρόγραμμα επίσκεψης του κ. Τσίπρα στο νομό Λασιθίου, αλλά ούτε το ΔΣ του συλλόγου μας κλήθηκε στη σύσκεψη φορέων που έγινε με τον κ. Τσίπρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, όπου επιλεκτικά προσκληθηκε μόνο εκπρόσωπος των Νοσοκομειακών Ιατρών και αποκλείστηκαν όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων στη δημόσια υγεία του νομού. 

 Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τον αποκλεισμό του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου από τη συνάντηση φορέων με τον κ. Τσίπρα και ελπίζουμε σε μελλοντική επίσκεψη να υπάρξει άμεση επαφή και δυνατότητα ενημέρωσης για τα προβλήματα των εργαζομένων και του Νοσοκομείου.

Εκ του ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου