Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Σχετικά με όσα ακούγονται στο Νοσοκομείο μας για σενάρια μελλοντικών συγχωνεύσεων κλινικών λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Σχετικά με όσα ακούγονται στο Νοσοκομείο μας για σενάρια μελλοντικών συγχωνεύσεων κλινικών λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού έχουμε να διευκρινήσουμε τα παρακάτω:

1) Εξακολουθεί να ισχύει η παλαιότερη απόφαση Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας ότι είμαστε αντίθετοι στις συγχωνεύσεις κλινικών λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, γιατί υποβαθμίζουν το Νοσοκομείο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Εάν επιχειρηθεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου  νέα συγχώνευση ή συλλειτουργία νοσηλευτικών τμημάτων θα μας βρει αντίθετους, όπως και στο παρελθόν.
2) Έχουμε ήδη καταθέσει γραπτώς πρόταση για ισόρροπή κατανομή των επιπτώσεων της έλλειψης προσωπικού στα νοσηλευτικά τμήματα του Νοσοκομείου.
3) Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια και τον αγώνα να εξασφαλιστεί νοσηλευτικό προσωπικό για το Νοσοκομείο. Σε επόμενη συνέλευση θα κάνουμε εκτενή απολογισμό για το σε ποιες ενέργειες και δράσεις έχουμε προβεί. Όι λύσεις δεν είναι εύκολες, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου