Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αλλαγές στη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης - διώχνουν την υποδιοικήτρια Α. Τριχοπούλου -η θέση της θα καταληφθεί από άλλο στέλεχος, προσκείμενο σε κάποιον από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους


Αλλαγές στη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης; 

Κρίσεις έχουμε αυτό το διάστημα για τις Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών. Μαθαίνω λοιπόν πως είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν και την Διοικητική σύνθεση στην 7η ΥΠΕ Κρήτης. Τι σημαίνει αυτό; Λήγει η θητεία της Υποδιοικήτριας Άννας Τριχοπούλου και καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως η θέση της θα καταληφθεί από άλλο στέλεχος, προσκείμενο σε κάποιον από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους.

 Σύμφωνα με την ίδια πηγή η κα Τριχοπούλου τοποθετήθηκε στη θέση αυτή όταν επικρατούσε το μοίρασμα θέσεων στη λογική της τριμερούς κυβερνητικής πλειοψηφίας και στην κυβέρνηση συμμετείχε η ΔΗΜΑΡ. Τώρα, όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η κα Τριχοπούλου, βέβαια, θεωρείται πολύ καλή στη δουλειά της, έχοντας γνώση των θεμάτων και ασχολούμενη με τα σοβαρότερα αντικείμενα. Ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα της κρίσης, υπολογίζεται η πολιτική στράτευση εκάστου, διότι κρίνει και την αποτελεσματική του προσαρμογή στις ανάγκες που υπάρχουν.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ 

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στη στήλη ΙΧΝΗΛΑΣΙΕΣ στο φύλλο της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ τη Δευτέρα 3/11/14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου