Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Υπόσχεση από το Δυπεάρχη Α. Γρηγοράκη ότι θα δοθεί λύση για τον παιδίατρο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου


Την δέσμευση πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου έδωσε χθες, μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης, με αφορμή την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

Ο Δυπεάρχης ανακοίνωσε την τοποθέτηση δύο γιατρών, ενός μικροβιολόγου αλλά και ενός παιδίατρου, υπογραμμίζοντας πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει λύσεις.

Ο κ. Γρηγοράκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Λασίθι για την στήριξη των μεταναστών, είχε αρχικά ημίωρη συνάντηση με τον Διοικητή των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων κ. Μανόλη Μακρονικολάκη και στη συνέχεια με εκπρόσωπους των εργαζομένων για τα θέματα του νοσοκομείου.

«Μικροβιολόγο έχουμε σίγουρα. Παραιτήθηκε η γιατρός που είχε σειρά και προχωράμε στον επόμενο. Μίλησα με την Διευθύντρια προσωπικού του Υπουργείου, παρουσία του Διοικητή και αύριο το πρωί (σήμερα Παρασκευή) θα σταλεί ο φάκελος του αντικαταστάτη και καταλαμβάνει τη θέση άμεσα. Όσον αφορά τον παιδίατρο, υπάρχει ένας παιδίατρος από την Ικαρία, ο οποίος θέλει να κατέβει στο Ηράκλειο ως οργανική θέση, αλλά έχουμε συμφωνήσει πως για να του υπογράψω θα δεχθεί αμέσως να κάνει μετακίνηση στον Άγιο Νικόλαο. Θέλει να εξυπηρετήσει αλλά με απόσπαση που θα γίνει και η οργανική να είναι στο Ηράκλειο. Μίλησα επίσης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος είπε πως θα δει το γιατρό και θα προχωρήσει την απόφαση για την μετακίνησή του στην Κρήτη, ώστε στη συνέχεια να τον τοποθετήσω στον Άγιο Νικόλαο. Δεν θα μείνει καθόλου στο Ηράκλειο αλλά θα αποσπασθεί αμέσως», τόνισε ο κ. Γρηγοράκης.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου