Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γιατροί και εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ κάνουν έρανο και μαζεύουν χρήματα για χειρουργεία και φάρμακα!


Σοκάρουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δια στόματος του προέδρου των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι φανερώνουν ένα σύστημα Υγείας σε αποσύνθεση!

Ο κ. Θέμης Φραγκιαδάκης, μιλώντας στη διάρκεια της παρουσίας των εργαζομένων που είχαν εισέβαλαν στη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου στην αίθουσα (Δείτε ΕΔΩ), τόνισε ότι η κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ και γενικότερα στο χώρο της Υγείας είναι τραγική.


Όπως αποκάλυψε πρόσφατα γιατροί του νοσοκομείου μάζεψαν οι ίδιοι χρήματα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Ενώ σε άλλη χρονική στιγμή, οι εργαζόμενοι του ιδρύματος έκαναν έρανο για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνταν ώστε να χορηγηθεί η απαραίτητη φαρμακευτικη΄αγωγή σε συνάνθρωπο μας που είναι ανασφάλιστος!

Μαρτυρία, η οποία βρήκε προβλημάτισε τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, οι οποίοι από την μια δήλωσαν σύσσωμοι ότι στηρίζουν τον αγώνα τον εργαζομένων, από την άλλη όμως επισήμαναν πως τις αποφάσεις δυστυχώς τις λαμβάνει η κεντρική διοίκηση και όχι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα cretaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου