Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο Γ.Ν. Αγίου Νικολάου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Σμύρνης 26, ΤΚ: 71201, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΘ 1285
Πληροφορίες: Γαρεδάκη Εύη
Τηλέφωνο: 2813 404429, 6937270200
Τηλεομοιοτυπία (fax): 2810-331770
Ηλ. Διεύθυνση (e-mail): egaredaki@hc-crete.gr
                                      press@hc-crete.gr
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ
Ηράκλειο   11 /12 /2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εξετάστηκαν χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο παρουσία του Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη, των Βουλευτών του Νομού κ.κ. Γ. Πλακιωτάκη και Κ. Δερμιτζάκη, του Δημάρχου Αγ. Νικολάου κ. Δ. Κουνενάκη, της Διοίκησης του νοσοκομείου, εργαζομένων και μελών της Επιτροπής Αγώνα.

Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης μετέβη στον Άγιο Νικόλαο χθες προκειμένου να συζητηθούν από κοινού με τους παρευρισκόμενους στη σύσκεψη, προβλήματα που απασχολούν και αφορούν στην αναβάθμιση της υγειονομικής μονάδας και κυρίως η χρηματοδότηση για την έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου, που αποτελεί έργο πνοής για ολόκληρο το Νομό.

Ο κ. Αντώνης Γρηγοράκης δεσμεύθηκε προσωπικά ότι το θέμα της χρηματοδότησης για την έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας θα λυθεί άμεσα και πως το απαραίτητο κονδύλι θα διατεθεί είτε από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου είτε από την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης θα επισκεφθεί ξανά το Γ.Ν. Αγ. Νικολάου ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες διαδικασίες ως προς την έναρξη της πτέρυγας που θα στεγάσει σημαντικές κλινικές της μονάδας και χειρουργεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου