Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή την αναστολή λειτουργίας της Ορθοπεδικής και Παιδιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/11/2013

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Νέα Κρήτη», αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας της Ορθοπεδικής και Παιδιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Από τους εναπομείναντες δύο ορθοπεδικούς ιατρούς ο ένας βρίσκεται, λόγω ατυχήματος, σε αναρρωτική άδεια με αποτέλεσμα να αναστέλλεται πλέον η λειτουργία της Ορθοπεδικής κλινικής ενώ παύει και πάλι για τέσσερις ημέρες, η λειτουργία της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου.
Επίσης εξακολουθούν να υπάρχουν πάρα πολλά κενά στις εφημερίες των περισσοτέρων κλινικών αλλά και σε ειδικότητες κρίσιμες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών όπως το Ακτινολογικό, το Καρδιολογικό και η Αναισθησιολογία.

Επειδή η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου είναι πλέον εφιαλτική με απρόβλεπτες για τον τοπικό πληθυσμό συνέπειες ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση. 

Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο του Νότη Μαριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου