Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ελεγκτές του Υπουργείου Υγείας επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης 12/12

Το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης 12/12 δύο ελεγκτές του Υπουργείου Υγείας επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου για να διαπιστώσουν αν όλοι οι ιατροί, οι νοσηλευτές και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ήταν στη θέση τους ή όχι, και για να μελετήσουν τις συνθήκες λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι όλοι πράγματι ήταν στις θέσεις τους, αλλά έμειναν έκθαμποι αντικρίζοντας το πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου για το μήνα Δεκέμβριο με τα τεράστια κενά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη συγκεκριμένη ημέρα του ελέγχου, σε ενεργή εφημερία είχαν οριστεί από τη διοίκηση μόνο 3 ιατρικές ειδικότητες (παθολογία, αναισθησιολογία, ΜΕΘ) , ενώ όλες οι υπόλοιπες  ειδικότητας ήταν είτε σε μεικτή, είτε σε εφημερία ετοιμότητας, ή δεν εφημέρευαν καθόλου.

Οι ελεγκτές σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εκπροσώπους των ιατρών και του Συλλόγου Εργαζομένων κατέγραψαν τα βασικά προβλήματα λειτουργείας που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και ανέφεραν ότι θα υποβάλουν σχετική έκθεση στο Υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου