Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ
  

                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Υπόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με τον Υπουργό Υγείας Α.Γεωργιαδη  εφαρμόζοντας τις επιταγές της τρόικα και των συμφερόντων που χρόνια τώρα λυμαίνονται το ΕΣΥ κάνει ότι περισσότερο μπορεί να διαλύσει την δημόσια δωρεάν παροχή υγειονομικής φροντίδας.
Τελευταίο τους κατόρθωμα η προσπάθεια να καταργήσουν τον κλάδο των οδηγών στα δημόσια Νοσοκομεία και να απολύσουν μέσω της διαθεσιμότητας τους υπαλλήλους αυτού του κλάδου.
Στο νοσοκομείο μας αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ώρες ή και μέρες χωρίς κάλυψη ασθενοφόρου και θα τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Κι αυτό γιατί οι εργαζόμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ που απομένουν δεν επαρκούν να καλύψουν όλο το 24ΩΡΟ/ επτά ημέρες την εβδομάδα.
Βασικός τους στόχος η απαξίωση και το ξεπούλημα της μεταφοράς των ασθενών στις κερδοσκοπικές ιδιωτικές εταιρείες που θέλουν να λυμαίνονται και το χώρο της υγειονομικής φροντίδας.
Ο υπουργός Υγείας άλλωστε φρόντισε από πολύ νωρίς να ξεκαθαρίσει την θέση του τονίζοντας ότι είναι υπουργός του Ιδιωτικού τομέα.
Το σχέδιο τους θα γίνει φανερό όταν οι πολίτες αρχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους την οποιαδήποτε μεταφορά με ασθενοφόρο το οποίο θα είναι πλέον ιδιωτικό.
Οι υπεύθυνοι της κλοπής του δημόσιου χρήματος, οι αυτουργοί της διάλυσης της κοινωνίας και της αξιοπρέπειας αυτής της  χώρας έχουν ονοματεπώνυμο: Σαμαρας- Βενιζελος, Γεωργιαδης, Μουσουρουλης,. Τριανταφυλλος και πολλοί άλλοι που στηρίζουν φανερά ή σιωπηλά αυτές τις πολιτικές.
Χιώτη και Χιώτισσα δεν μπορείς να μένεις πια αδιάφορος
Απαίτησε να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο στο νησί σου.
Διεκδίκησε το δικαίωμα σου για δημόσια δωρεάν υγεία
Πάλεψε δίπλα στο σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Αγωνίσου για την ζωή σου.
Μην τους αφήσεις να σε εξαθλιώσουν ,να σε σκοτώσουν

                          ΄Η ΑΥΤΟΙ ΄Η ΕΜΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου