Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Συμπαράσταση στους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας


Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Αγ. Νικολάου εκφράζει τη συμπαράσταση του στους  συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας που καλούνται  στην ΕΔΕ που ξεκίνησε στο Νοσοκομείο μετά από εντολή του τηλευπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Εντελώς τυχαίως στην ΕΔΕ καλούνται ο  πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος  του Ενιαίου σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας, ο  πρόεδρος της  Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας και ένας ειδικευόμενος ιατρός. 
Η κυβέρνηση και ο τηλευπουργός υγείας στοχοποιούν όσους αντιστέκονται στην πολιτική τους και με συμμάχους  τους τηλεοπτικούς σταθμούς των μεγαλοεπιχειρηματιών και τους προκλητικά αμειβόμενα δημοσιογράφους προσπαθούν να διασύρουν ως τεμπέληδες τους με εξαντλητικά ωράρια εργαζόμενους των δημόσιων Νοσοκομείων.
Ενώ με δόλο και μεθοδικότητα διαλύουν τη δημόσια υγεία και τα κοινωνικά αγαθά, διώκουν όσους αντιστέκονται και προσπαθούν να τους συκοφαντήσουν.
Όμως αυτή η  πολιτική αυτή δεν θα αντέξει για πολύ, καταρρέει,  και χρειάζεται όλοι μαζί  να συνεχίσουμε τον αγώνα  για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών με επιμονή, υπομονή και αλληλεγγύη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου