Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δεν φαίνεται να υπάρχουν μετακινήσεις από τα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

Σημαντική μέρα για τις εξελίξεις στην Υγεία της Κρήτης αναμένεται να είναι η Παρασκευή όταν και θα γίνει η συνάντηση του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Και ενώ στα Χανιά υπάρχουν ανησυχίες, διαμαρτυρίες κι έντονη κινητικότητα από εργαζόμενους και φορείς, στο Λασίθι τα πράγματα μοιάζουν να κυλούν διαφορετικά, αφού η δέσμευση του Δυπεάρχη φαίνεται και στην πράξη. Συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοράκης ο οποίος είχε δηλώσει από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου πως δεν θα υπάρχουν μετακινήσεις και αυτό φαίνεται να υλοποιείται. Είναι χαρακτηριστικό πως οι ειδικότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν και στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με μοναδική εξαίρεση την τελευταία, όμως δεν έχουν ζητηθεί στοιχεία για τους εργαζόμενους των ειδικοτήτων αυτών στο Λασίθι.

Ασφαλείς πληροφορίες ανέφεραν χθες πως δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση στο Νοσοκομείο που να υποδηλώνει ότι αναζητείται προσωπικό από το ίδρυμα που θα μετακινηθεί. Έτσι, πέρα από το θέμα των οδηγών όπου έχει ζητηθεί να δοθούν στοιχεία δεν είχε έρθει μέχρι χθες κάποιο έγγραφο από την 7η ΥΠΕ που να ζητά στοιχεία για τα θέματα του προσωπικού.
ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου