Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η Υπουργική Απόφαση για την τροποποίηση της σύνθεσης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου

 


Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η Υπουργική Απόφαση για την τροποποίηση της σύνθεσης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου.

Τη νέα σύνθεση μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A92%CE%A5%CE%94465%CE%A6%CE%A5%CE%9F-%CE%A4%CE%A7%CE%9A?inline=true

Τόσο το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ όσο και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ, είχαμε επισημάνει τις δυσλειτουργίες  και τις μεγάλες καθυστερήσεις στην εξέταση  των αιτημάτων από το ΚΥΣ και είχαμε ζητήσει από το διοικητή να αιτηθεί να υπάρξει τροποποίηση της σύνθεσης όσον αφορά στους γραμματείς. Για πολλούς μήνες κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να συνεδριάσει το ΚΥΣ λόγω παραίτησης από το δημόσιο ενός τακτικού μέλους τον Ιούλιο του 2022. 

Μάλιστα ενώ παρήλθαν 3 μήνες από την παραίτηση, η διοίκηση των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ν. Λασιθίου δεν είχε ζητήσει αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους από τον Υπουργό Υγείας, με αποτέλεσμα από 21/10/22 και μετά να μην μπορεί να συνεδριάσει νόμιμα το ΚΥΣ. Μετά από νέες παρεμβάσεις του ΔΣ του συλλόγου στάλθηκε τελικά το αίτημα για αντικατάσταση στις 25/10/22 και ένα μήνα μετά δημοσιεύτηκε στη διαύγεια η σχετική υπουργική απόφαση. 

Ελπίζουμε από εδώ και πέρα το όργανο να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς νέα προβλήματα και καθυστερήσεις και εξετάζοντας εγκαίρως τα αιτήματα των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου