Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λασιθίου: Καλούμε τους δυο βουλευτές του Νομού να μη σηκώσουν το χέρι ψηφίζοντας αυτά τα εκτρωματικά νομοσχέδια


Την Κυριακή το βράδυ ,οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου καλούνται από την κυβέρνηση ΣΥΙΖΑ-ΑΝΕΛ να βάλουν ακόμη ένα τεράστιο βράχο στις ήδη παραφορτωμένες πλάτες των συνήθων υποζυγίων.

Μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες και επιστήμονες , νέοι, γέροι, παιδιά γεννημένα και αγέννητα καλούνται για μια ακόμη φορά να πληρώσουν το μάρμαρο που θα είναι μέρος της ταφόπλακας τους. Σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού, πλην του μεγάλου κεφαλαίου ντόπιου και ξένου ,είναι στο στόχαστρο.

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ που καλύπτει τους εργαζόμενους του δημόσιου στο Νομό μας συμμετέχει στον πανελλαδικό παλλαϊκό ξεσηκωμό μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και τους φορείς των αγροτών και αυτοαπασχολούμενων.


Καλούμε τους δυο βουλευτές του Νομού να μη σηκώσουν το χέρι ψηφίζοντας αυτά τα εκτρωματικά νομοσχέδια που πραξικοπηματικά , αιφνιδιαστικά και με ύπουλο τρόπο κατεβαίνουν για ψήφιση. Στη ουσία σηκώνοντας το χέρι δεν ψηφίζουν απλά αλλά ραπίζουν τους πολίτες που τους ψήφισαν.

Ο βουλευτής της ΝΔ από ότι φαίνεται δεν θα ψηφίσει «ναι σε όλα» τώρα , το έχει κάνει τις προηγούμενες φορές και θα το ξανακάνει ενδεχόμενα στο μέλλον με μεγάλη ευχαρίστηση.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως;
Θα σεβαστεί την ιστορική του διαδρομή και το χώρο που τον ανέδειξε;

Θα ακολουθήσει την συνεπή στις ιδέες του στάση του προκατόχου του Κωστή Δερμιτζάκη;

Δεν έχει ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, αν και δεν είχε κάνει σαφή τη στάση που θα κρατούσε αν ο Δερμιτζάκης δήλωνε παραίτηση και καταλάμβανε τη θέση του.

Έστω και τη ύστατη στιγμή τον καλούμε να δείξει θάρρος,, «να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται» αλλιώς θα έχει τις συνέπειες του άγραφου λαϊκού νόμου που θα είναι αμείλικτος.
Σάββατο 7/5/2016

Η ΕΓ του Νομαρχιακού τμήματος Λασιθίου της ΑΔΕΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου