Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σχετικά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Πέμπτη 11/1 ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου. 
Στην κοπή παρέστησαν πολλοί εργαζόμενοι , ο πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου, η διοικήτρια του Νοσοκομείου κα. Μ. Σπινθούρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Εμ. Κλώντζας, η αντιδήμαρχος Αγ. Νικολάου κα. Καρνιαδάκη και πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ ν. Λασιθίου Β. Καλλιμάντζαλης.

Τον αγιασμό και την κοπή της πίτας ετέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γ. Μαρνέλος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων που γειτνιάζει με το Νοσοκομείο.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η διοικήτρια Μ. Σπινθούρη ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για τη σκληρή δουλειά τους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και στο σύλλογο. 

Ο περιφ. σύμβουλος Εμ. Κλώντζας ανέφερε ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και ευχήθηκε να υπάρξει σωστή στελέχωση.

 Η αντιδήμαρχος κα. Καρνιαδάκη αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και στις προσπάθειες του Δήμου να βοηθήσει το ΓΝΑΝ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Μανουσάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο για τη βοήθεια τους προς το Νοσοκομείο και ανέφερε ότι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα από στελέχωση του Νοσοκομείου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι από τους 11 διοικητικούς υπάλληλους που είχαν έρθει από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού του 1998, απέμεινε μόλις ένας.  Πάμε με βήμα σημειωτόν αντί να ανεβαίνουμε προς τα πάνω  ανέφερε χαρακτηριστικά, Ακόμη ανέφερε ότι τη χρονιά που πέρασε ανανεώθηκε ο σύλλογος από τις εκλογές από τις οποίες προέκυψε νέο ΔΣ και ότι πλέον γίνεται προσπάθεια να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία του συλλόγου, με όλα τα πρακτικά και τις δαπάνες να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, Επίσης ο σύλλογος μετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις που γίνονται με συνεπή και συνεχή παρουσία και είναι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους. Ευχήθηκε τέλος σε όλους υγεία, να είναι γεροί το νέο έτος για να μπορούν να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έπεσε σε συναδέλφισσα από το κυτταρολογικό, που κέρδισε ένα γυνακείο ρολόϊ προσφορά του συλλόγου.
Έγινε επίσης κλήρωση για τρία φλουριά, και έτσι μια συναδέλφισσα από το τμήμα καθαριότητας κέρδισε ένα ρολόι ανδρικό προσφορά του συλλόγου, και ένας συνάδελφος από την τεχνική υπηρεσία και μια συναδέλφισσα από το αναισθησιολογικό κέρδισαν από μια επάργυρη εικόνα, προσφορά του κοσμηματοπωλείου "Αλεξούδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου