Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή σχετικά με τον αποδεκατισμό του διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Επαγγελματικό Σωματείο με αρ. έγκρισης καταστατικού 371/1986 από το Πρωτοδικείο Λασιθίου
Κνωσσού 2-4 Άγιος Νικόλαος Κρήτης ΤΚ 72100 ΤΗΛ. 6972341889 / 2841343440 email:syllogosergnan1@gmail.com Ιστοσελίδα http://www.gnan.gr
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αριθμός Πρωτ.:    974                                                                   30/1/2018                                                                 

Προς: Υπουργό Υγείας κ. Ανδρ. Ξανθό
           Αν. Υπουργό Υγείας κ. Π. Πολάκη
           Διοικήτρια ΥΠΕ Κρήτης κα. Ε. Μαυρομμάτη

Κοινοποίηση: Διοικήτρια ΓΝΑΝ κα. Σπινθούρη

Θέμα: Αποδεκατισμός διοικητικού προσωπικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

Όπως γνωρίζετε, από τους 15 διοικητικούς μόνιμους υπάλληλους για το ΓΝΑΝ που προέβλεπε η αρχική κατανομή των επιτυχόντων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 1998, παρουσιάστηκαν 11 και ανέλαβαν Υπηρεσία. Όμως, από τους 11 που ανέλαβαν υπηρεσία, παραιτήθηκε ένας και εννέα έφυγαν με μετακίνηση σε άλλα Νοσοκομεία και άλλους φορείς με αποφάσεις  της κυβέρνησης (οι τέσσερις έφυγαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες). Έτσι στο Νοσοκομείο έμεινε ένας διοικητικός υπάλληλος από τους επιτυχόντες του 1998  και ήρθε και μία διοικητική υπάλληλός με μετακίνηση από άλλο Νοσοκομείο, αριθμός που ούτε καν αναπληρώνει τις συνταξιοδοτήσεις του τελευταίου έτους. 
Παραλληλα έχουμε και 3 εγκυμοσύνες στη διοικητική υπηρεσία του Νοσοκομείου, που σημαίνει απουσία 3 διοικητικών υπαλλήλων για τουλάχιστον ένα έτος  
Οι εξελίξεις αυτές με τον αποδεκατισμό του διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας συνεπάγονται γενικότερη δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία ν. Λασιθίου.

Γι΄αυτό σας ζητούμε να μεριμνήσετε για την πρόσληψη μόνιμου διοικητικού προσωπικού (τουλάχιστον 10) στο Νοσοκομείο μας  και για την άμεση κάλυψη των σχετικών αναγκών με επικουρικό προσωπικό.


Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος      η Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης      Ν. Δρακωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου