Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Έγγραφο προς τη διοίκηση για τη λειτουργία του Γραφείου Κίνησης – Γραμματείας Εξ. Ιατρείων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Επαγγελματικό Σωματείο με αρ. έγκρισης καταστατικού 371/1986 από το Πρωτοδικείο Λασιθίου
Κνωσσού 2-4 Άγιος Νικόλαος Κρήτης ΤΚ 72100 ΤΗΛ. 6972341889 / 2841343440 email:syllogosergnan1@gmail.com Ιστοσελίδα http://www.gnan.gr
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αριθμός Πρωτ.:         964                                                               8/1/2017                                                               

Προς: -Διοικήτρια ΓΝΑΝ κα. Μ. Σπινθούρη
     

Θέμα: Λειτουργία του Γραφείου Κίνησης – Γραμματείας Εξ. Ιατρείων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δυσκολες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων που απασχολούνται στο Γραφείο Κίνησης – Γραμματεία Εξ. Ιατρείων του Νοσοκομείου. Υπάρχει  έλλειψη προσωπικού και ταυτόχρονα τεράστιος όγκος εργασιών που πρέπει να δικεπεραιωθούν,  ο οποίος έχει αυξηθεί σημαντικά. Το διοικητικό προσωπικό που εργάζεται εκεί λειτουργεί με το άγχος της εξυπηρέτησης των πολλών ασθενών που μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο μας και με την ταυτόχρονη διεκπεραίωση του μεγάλου αριθμού των γραφειοκρατικών εργασιών που πρέπει να δικεπραιωθούν.  

Η κατάσταση με την έλλειψη προσωπικού στο γραφείο κίνησης – γραμματεία εξ. Ιατρείων  θα επειδεινωθεί ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα με τη μετακίνηση δύο εργαζομένων που προέρχονται από την προκήρυξη του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 1998.

Γι΄ αυτό σας ζητούμε για να διασφαλιστεί η σωστή και ομαλή λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος και να προστατευθεί η σωματική και ψυχική υγεία των συναδέλφων να προβείτε άμεσα στις παρακάτω ενέργειες:

1. Να βρείτε τρόπο να ενισχυθεί άμεσα το τμήμα με διοικητικό προσωπικό.

2. Να εξετάσετε τα πολύ μικρά οικονομικά και στατιστικά οφέλη από τη λειτουργία του τμήματος τα απογεύματα και τις αργίες, και να προχωρήσετε σε αναστολή της λειτουργίας του στις συγκεκριμένες βάρδιες, έτσι ώστε να προκύψει εξοικονόμηση προσωπικού, όπως είχε ξαναγίνει στο πρόσφατο παρελθόν όταν υπήρχε αντίστοιχο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού.


Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος      η Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης      Ν. Δρακωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου