Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Audio- Γ.Μανουσάκης: Η υγεία ‘’κραυγάζει’’ για τις ελλείψεις της


Με επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρεται στην επιχειρούμενη αύξηση  των κλινών νοσηλείας του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου ενώ η στελέχωση των νοσηλευτικών τμημάτων είναι κάτω των ορίων ασφαλείας και ζητά από την κυβέρνηση να βάλει φρένο στην τακτική αυτή της διοίκησης του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

Παράλληλα καλεί την 7η ΥΠΕ να σταματήσει αυτή την πρακτική που ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για ασθενείς κι εργαζόμενους.

Παράσταση διαμαρτυρίας  επίσης χθες των εργαζόμενων των νοσοκομείων στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ για τους απλήρωτους επικουρικούς που έχουν συμπληρώσει 24εις μήνες εργασίας , τους εργαζόμενους μέσω ΟΑΕΔ και τα απλήρωτα νυχτερινά από τον Ιούνιο –Ιούλιο.

 Όπως είπε στο Ράδιο 98,4 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων Γιώργος Μανουσάκης ετοιμάζεται και κινητοποίηση πανελλαδικού χαρακτήρα στις 23 Νοεμβρίου έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Επισήμανση – υπενθύμιση  του ιδίου προς το κυβερνητικό επιτελείο, ότι αν υπάρχουν μερίσματα και τα μοιράζει ο πρωθυπουργός ότι η υγεία ‘’φωνάζει’’ για τις κραυγαλέες ελλείψεις της.

Αναδημοσίευση από το youtube από το κανάλι του Ρ/Σ Ηράκλειο 9.84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου