Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Δ.Σ. του συλλόγου Νεφροπαθών νομού Λασιθίου : Οχι σε πολιτικά παιχνίδια

Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον Τύπο σαν Δ.Σ. του Συλλόγου Νεφροπαθών Λασιθίου, αναφέρουμε τα εξής:

Αρνούμαστε όλοι οι αιμοκαθαριζόμενοι να γίνουμε τα πιόνια σας στις πολιτικές σας αντιπαραθέσεις.

Στα πρακτικά του συλλόγου υπάρχει από το 2000 το θέμα της μεταστέγασης στο κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου και έρχεστε 17 χρόνια μετά να μας πείτε ότι το πρόβλημα είναι τωρινό;

Εμείς περνάμε την μισή μας εβδομάδα σε αυτό το χώρο κάτω από δύσκολες συνθήκες και δεν θα δεχτούμε να παίζονται πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μας.

Το όλο θέμα έχει πάρει λάθος δρόμο, για εμάς βασικό μας αίτημα είναι η μεταφορά μας στο κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Θάνατοι πάντα θα υπάρχουν από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα υγείας.

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να προσφέρουν το καλύτερο στους πολυάριθμους ασθενείς τους κάτω από δύσκολες συνθήκες και μεγάλες αντιξοόητες.

Η ζωή μας στηρίζεται στους γιατρούς και το γνωρίζουμε εμείς που ζούμε εκεί μέσα και μας στηρίζουν σε όλα μας τα προβλήματα ακόμα και ψυχολογική στήριξη έχουμε από αυτούς.

Ζητάμε να μεταφερθούμε στο κεντρικό κτίριο του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για τους εξής λόγους:

Για να έχουμε άμεση πρόσβαση στις εξετάσεις μας μικροβιολογικές, ακτινογραφίες, υπερήχους, καρδιολογικούς ελέγχους και σε πολλές άλλες που έχουμε ανάγκη πάρα πολύ συχνά.
Πολλές φορές που ένας ασθενής νοσηλεύεται για κάποιο άλλο πρόβλημά του στο νοσοκομείο, μπορεί να περιμένει το ασθενοφόρο να τον μεταφέρει ακόμα και δύο ώρες εάν το ασθενοφόρο έχει μεταφορά στο Ηράκλειο.
Ζητάμε να μην παίζεται πάνω στις δικές μας πλάτες κανένα πολιτικό παιχνίδι και να σεβαστούμε όλοι τη μνήμη αυτού του ανθρώπου που έφυγε από κοντά μας.

Από το Δ.Σ. Νεφροπαθών Νομού Λασιθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου