Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Εκ νέου αίτημα για υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του ΚΥΣ


Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης απέστειλε προς το διοικητή διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκη έγγραφο με  εκ νέου αίτημα για  υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του ΚΥΣ. 
Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

 Κύριε διοικητή,

πριν 3 μήνες, στις 16/3/2022,  σας ζητήσαμε να προχωρήσετε σε υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου διασυνδεόμενων νοσοκομείων νομού Λασιθίου με δεδομένο ότι ο γραμματέας του ΚΥΣ νοσοκομείων νομού Λασιθίου συνταξιοδοτήθηκε και η αναπληρώτρια γραμματέας έχει υποβάλει αίτημα αντικατάστασης της για σοβαρούς λόγους, αφού είναι προϊσταμένη σε κρίσιμη κλινική του νοσοκομείου και λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και της φύσης του έργου της αδυνατεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του γραμματέα του ΚΥΣ.

Όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην προώθηση των υπηρεσιακών θεμάτων των εργαζομένων που χειρίζεται το ΚΥΣ.

 Γι αυτό επανερχόμαστε και σας ζητούμε εκ νέου να  να προχωρήσετε σε υποβολή εγγράφου προς τον υπουργό υγείας για αντικατάσταση του γραμματέα και του αναπληρωτή γραμματέα του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου διασυνδεόμενων νοσοκομείων νομού Λασιθίου.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου