Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Επιστολή σχετικά με την τοποθέτηση 4 νεοπροσλαμβανόμενων ΥΕ επικουρικών εργαζομένων στο ΓΝΑΝ


 Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου απέστειλε έγγραφο προς το Διοικητή Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Εμμ. Ανδρεαδάκη σχετικά με την τοποθέτηση 4 νεοπροσλαμβανόμενων ΥΕ επικουρικών εργαζομένων στο ΓΝΑΝ. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

κύριε διοικητά

 Στις 18 αποφάσεις προσλήψεων που "ξεπάγωσαν" και επανεκδόθηκαν από τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ και δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια χθες, περιλαμβάνονται και 4 αποφάσεις πρόσληψης επικουρικών  εργαζόμενων της πολλαπλής ειδικότητας ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ / ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ ή ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ή ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ή ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ - ΣΑΒΑΝΩΤΩΝ ή ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ - ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΩΝ / ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

 Με δεδομένο ότι η επιλογή της τοποθέτησης των εργαζομένων αυτών σε συγκεκριμένο τμήμα και ειδικότητα σε κάποια από τις πολλές ειδικότητες που περιλαμβάνονται στον τίτλο αυτό, θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψιν τα παρακάτω:     

  • Μία εκ των εργαζομένων που προσλαμβάνονται εργάζεται ήδη με τρίμηνη σύμβαση που έχει παρασταθεί, ως Βοηθός Θαλάμου.
  •  Σε αντίστοιχη περίπτωση το 2021 που προσλήφθηκαν 3 εργαζόμενοι ΥΕ με την παραπάνω πολλαπλή ειδικότητα, τοποθετήθηκαν με δική σας απόφαση ως ΥΕ Γενικών Καθηκόντων σε τμήματα της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Τότε, κατόπιν σχετικών συζητήσεων για τις μεγάλες ανάγκες στην κρίσιμη για την πρόληψη των νοσοκομειακών λοιμώξεων ειδικότητα των Βοηθών Θαλάμου υπήρξε δέσμευση ότι από επόμενες προσλήψεις θα τοποθετηθούν τουλάχιστον δύο εργαζόμενοι στην ειδικότητα των ΥΕ Βοηθών Θαλάμου.
  • Στην ειδικότητα των ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, παρά τις προσλήψεις που έχουν γίνει, έχουν δημιουργηθεί κενά από τη συνταξιοδότηση δύο συναδέλφων μεταφορέων ασθενών και από την μετάταξη μιας συναδέλφισσας μεταφορέος ασθενών σε ανώτερη κατηγορία στη διοικητική υπηρεσία.
  • Η κουζίνα είναι ένα από τα υποστελεχωμένα τμήματα του Νοσοκομεία και έχει διαχρονικό κενό στην ειδικότητα των ΥΕ Λαντζέρηδων, ενώ πέρυσι συνταξιοδοτήθηκε μια συναδέλφισσα που εργαζόταν στην Κουζίνα ως βοηθός μάγειρα

 Με βάση τα παραπάνω σας ζητούμε και σας προτείνουμε από τους 4 εργαζόμενους της πολλαπλής ειδικότητας . ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ / ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΟΗΘΩΝ ΘΑΛΑΜΟΥ ή ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ή ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ή ΝΕΚΡΟΤΟΜΩΝ - ΣΑΒΑΝΩΤΩΝ ή ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ - ΛΑΝΤΖΕΡΗΔΩΝ / ΦΥΛΑΚΩΝ  ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ που θα πιάσουν δουλειά την επόμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο:      

  • δύο να τοποθετηθούν ως ΥΕ Βοηθοί Θαλάμου στη νοσηλευτική υπηρεσία (η μία εργάζεται ήδη ω Βοηθός Θαλάμου).                                                                     
  • ένας να τοποθετηθεί ως ΥΕ Mεταφορέας Aσθενών στη νοσηλευτική υπηρεσία                              
  • ένας να τοποθετηθεί ως ΥΕ Λαντζέρηδων στην Κουζίνα.

Αναμένουμε την ανταπόκριση σας

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου