Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου: Απαράδεκτη απόφαση του Αναπληρωτή Διοικητή


Άλλη μια καινοτομία του Αναπληρωτή Διοικητή, κ Μοσχοβάκη, η οποία αυτή τη φορά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και κανέναν.

Απεναντίας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο Νοσοκομείο, τόσο λειτουργικό όσο και ηθικό.

ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

Ο κ Μοσχοβάκης λοιπόν αφού έλυσε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του Νοσοκομείου, ασχολήθηκε και με τα εργαστήρια και βρήκε επιτέλους ποιος φταίει για τις πολύωρες αναμονές και την ταλαιπωρία των πολιτών.

Φταίμε εμεις συνάδελφοι, γιατί είμαστε άρρωστοι, γιατί έχουμε εξαντληθεί απο την πίεση της δουλείας, απο το στρες και την καθημερινή εξαθλίωση, τα απαιτητικά ωράρια και τις απαιτήσεις των καιρών.

Με εντολή λοιπόν του Αναπληρωτή Διοικητική το προσωπικό θα εξυπηρετείται μετά τις 10:30 π.μ. Αν κάποιος χρειάζεται να τις κάνει νωρίτερα θα πρέπει να περιμένει στη σειρά.

Και εδώ γεννάται το πρόβλημα:

1) Γνωρίζει ο υποδιοικητής τον πραγματικό αριθμό των συναδέλφων που έχουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας;

2)Αναρωτήθηκε ο κ Μοσχοβάκης τι θα γίνει στο Νοσοκομείο αν 10-15 συνάδελφοι περιμένουν 2ώρες για να κάνουν εξετάσεις;

3)Οι συνάδελφοι που πρέπει να κάνουν εξετάσεις νηστικοί για να πάρουν τις θεραπείες του πόσο χρόνο μπορούν να διαθέσουν απο τα ιατρεία τους. Δηλάδη να παρατήσουμε τα ιατρεία και τις κλινικές και να σταθούμε στις ουρές και τους κισσέδες;

4) Πόσο ηθικό είναι σε ανθρώπους που έχουν στήσει, στηρίξει και συνεχίζουν να στηρίζουν το Νοσοκομείο να τους απαξιώνεις με το χειρότερο τρόπο;

5) Γιατί όταν είναι κάποιοι επιφανείς πολίτες πέφτουν ασταμάτητα τα τηλέφωνα για να εξυπηρετηθούν πρώτοι; Εκεί που είναι οι αρχές της ισονομίας και της ίσης διαχείρισης των πολιτών;

Πρέπει επιτέλους ο κ Μοσχοβάκης και η πολιτική ηγεσία να καταλάβουν ότι το πρόβλημα έιναι η έλλειψη προσωπικού. Με αρνητικά ημίμετρα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να διαλύσουν και τα τελευταία ψυχικά αποθέματα του προσωπικού.

Θυμίζουμε επίσης στον κύριο Μοσοχβάκη οτι το παραγόμενο έργο του Νοσοκομείου, για το οποίο καυχιόμαστε όλοι, έχει συντελεστεί απο το φιλότιμο προσωπικό, που βάζει πλάτη στα προβλήματα για να σταθεί στο πλευρό των πολιτών, οπως έδω και πάρα πολλά χρόνια. Επίσης η αποδοχή του νοσηλευτικού προσωπικού να αναλάβει διοικητικές υποχρεώσεις ( επικύρωση ραντεβού, χρεώσεις κ.α) δείχνει την ευαισθησία του απέναντι στον πολίτη.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Καλούμε λοιπόν τον κ Μοσχοβάκη να αποσύρει την εντολή του

ΦΕΡΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου