Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Πλημμύρισε το ισόγειο του Νοσοκομείου Αγίου ΝικολάουΣε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το προσωπικό του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου  το βράδυ  της Παρασκευής 7/10, με αφορμή ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα του Νοσοκομείου. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ άρχισε να στάζει νερό η ψευδοροφή στο ισόγειο του Νοσοκομείου και σε ελάχιστο χρόνο υποχώρησαν δυο κομμάτια από την τεχνητή οροφή πλημμυρίζοντας το χώρο υποδοχής του ισογείου. Είναι χαρακτηριστικό πως η κατασκευή υποχώρησε στο σημείο που βρίσκεται το «εκκλησάκι» (προσκυνητάρι) για τους επισκέπτες με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος νερά και μπάζα προκαλώντας μια πραγματικά σοκαριστική εικόνα, για τα δεδομένα του Ιδρύματος. Ακολούθησε εικοσάλεπτη διακοπή ρεύματος στο ισόγειο ενώ το προσωπικό κινητοποιήθηκε άμεσα. Δεκάδες άτομα φρόντιζαν να καθαρίζουν, να σφουγγαρίζουν και να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το χώρο και να δώσουν λύση στα προβλήματα που ανέκυπταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημιά προκλήθηκε από το χώρο συνεδριάσεων, όταν σωλήνα νερού από επιτοίχιο μηχάνημα ψύξης – θέρμανσης διάλυσε κυριολεκτικά, επειδή «ήταν σαπούνι», με αποτέλεσμα να προκληθεί η ζημιά.

Στις 10:30 περίπου το βράδυ η κατάσταση είχε τεθεί υπό έλεγχο, χάρη στην μεγάλη κινητοποίηση, ενώ οι πρώτες ενδείξεις, περιόριζαν τις ζημιές σε διάφορα υλικά αλλά οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν είχαν φθαρεί ιατρικά μηχανήματα από ιατρεία όπως ο εγκεφαλογράφος που κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου