Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Νέα πολύμηνη καθυστέρηση για το διορισμό των διοικητικών που περιμένουμε στο Νοσοκομείο μας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού του 1998


Όπως έγινε γνωστό σήμερα, τη Δευτέρα 17/10 εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (δείτε εδώ) αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΕΓ/2016 (διοριστέοι διαγωνισμού 1998 του ΑΣΕΠ), τη στιγμή που είχαν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες διορισμού όσων περιλαμβάνονταν στους οριστικούς πίνακες που είχαν εκδοθεί πριν 2 μήνες.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει νέα πολύμηνη καθυστέρηση για το διορισμό των 11 διοικητικών που περιμένουμε στο Νοσοκομείο μας, αφού εάν εκδοθεί νέο ΦΕΚ διοριστέων θα πρέπει να ξεκινήσει ξανά από την αρχή η διαδικασία έκδοσης αποφάσεων διορισμού από τα Νοσοκομεία, κάτι που θα πάρει ξανά αρκετούς μήνες να ολοκληρωθεί.

Αυτό θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητήσουμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 20/10 στις 13.30 το μεσημέρι στην αίθουσα του α ορόφου.

Γιώργος Μανουσάκης
πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ

ΥΓ : Στη φωτογραφία, απόσπασμα της απόφασης του ΔΣ του συλλόγου μας για το θέμα της έλλειψης προσωπικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου