Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Πρόταση για διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας έγινε στον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο


Πρόταση για διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας έγινε στον κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο, πρόεδρο του ΕΕΣ Ιεράπετρας.

Ο κ. Μαμαντόπουλος μιλώντας στον Ηχώ είπε ότι είναι θετικός για να είναι ο επόμενος διοικητής του νοσοκομείου αρκεί να δεχτούν κάποιους όρους του αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν. Για παράδειγμα είπε ότι θέλει το νοσοκομείο να είναι οικονομικά αυτόνομο και φυσικά να λυθεί το φλέγον θέμα της παθολογικής.

Τόνισε ότι δε θα είναι απόλυτος αλλά θέλει να ακούσει μέχρι που μπορούν να υλοποιηθούν οι όροι του. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν επιθυμεί να γίνει το νοσοκομείο Harvard αλλά να εξυπηρετεί σωστά τον σκοπό του.

Ακόμα σχολίασε ότι σαν διοικητής θα λειτουργήσει με συμμετοχικότητα του προσωπικού.

Για το πότε θα γίνει διοικητής ο κ. Μαμαντοπουλος μας είπε ότι πρέπει χρονικά να λήξουν οι θητείες των διοικητών επομένως μέχρι να βγει η προκήρυξη και να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες θα πάρει όπως πιστεύει μέχρι Φλεβάρη- Μάρτη.

Επίσης ο κ. Μαμαντόπουλος μίλησε για το Κοινωνικό Ιατρείο όπου οι 49 γιατροί με τους οποίους συνεργάζονται αντιμετώπισαν 1838 περιστατικά από τα οποία 672 ήταν σοβαρά και παραπέμφθηκαν σε μεγάλο νοσοκομείο. Και η συνεργασία τους με το χαμόγελο του παιδιού είναι άριστη και εδώ στην Ιεράπετρα έχουν εμβολιαστεί 200 παιδιά.

Επιπρόσθετα ο κ. Μαμαντόπουλος κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει να μαζευτεί η τσάντα της χαράς.
Ακούστε τη Συνέντευξη στη σελίδα του HXONEWS.GR πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου