Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Εγκρίθηκε η ΠΥΣ για την πρόσληψη 585 ατόμων επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Εγκρίθηκε σήμερα από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) αναφορικά με την έναρξη διαδικασιών πρόσληψης 585 ατόμων, επικουρικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων (νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας έως 12 μήνες. 

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και οι εργαζόμενοι αναμένεται να διοριστούν στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της χώρας στις αρχές του 2016.

Από το in.gr

Ένα σχόλιο από το ιστολόγιο : Σύμφωνα με την κατανομή που είχε γίνει το Μάϊο του 2015  από αυτή την προκήρυξη επικουρικών προβλέπονται  για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου 5 θέσεις (3 διοικητικού λογιστικού, 1 τραυματιοφορέας και 1 άτομο προσωπικό εστίασης), ενώ ως σύλλογος είχαμε στείλει επιστολή και είχαμε ζητήσει να αλλάξει η κατανομή και   ο  αριθμός των θέσεων επικουρικού λοιπού προσωπικού να γίνει τουλάχιστον 10, ώστε να προσληφθεί τέτοιος αριθμός προσωπικού που να μπορεί να λειτουργήσει στοιχειωδώς  το Νοσοκομείο (νοσηλεύτριες, τραυματιοφορείς, διοικητικοί, μάγειρας, εργαστηριακός) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου